Collega hulpverleners

Referentie-Rachel-de-kroon

Naam: Rachael de Kroon
Functie: Wijkadviseur Leefbaarheid
Bedrijfsnaam: Talis

Ik heb je leren kennen als een hele lieve behulpzame dienstverlener voor een huurder van Talis. Eerdere hulpverlening had de moed opgegeven, maar jij gaf aan toch graag te willen gaan proberen de huurder te helpen…en hoe..?

Wat ben jij een aanpakker zeg, je hebt de woning opgeruimd alles buiten gezet en door jouw drive en rustige lieve benadering koste het mij geen moeite om ook hulp te bieden op het adres. Ik heb mijn collega’s ingeschakeld de zware spullen mee te helpen tillen zodat de huurder zsm een opgeruimd huis zou hebben zodat de juiste hulp ingezet kon worden. Dit heb je allemaal voor elkaar gekregen, je hebt de verbinding weten te maken met maatschappelijk werk, Gemeente, woningcorporatie, pro-persona en huishoudelijke hulp. Geweldig om te zien dat dit resultaat ook nog snel gerealiseerd was.

Je hebt mij altijd pro-actief opgezocht en geinformeerd, iets wat niet iedere hulpverlener uit zichzelf doet, juist dat vond ik top!

Respect hoe je je staande weet te houden op dit dossier, het wordt je niet altijd makkelijk gemaakt maar je weet heel goed je grenzen aan te geven en te bewaken, top!

Ik heb je leren kennen als een hele prettige professional in de wijk en ik hoop nog vaker met je te mogen werken!

Janine Dorussen
WMO consulent/ Sociaal team Berg en Dal
Gemeente: Berg en Dal

Betrokken, geïnteresseerd en kundig!

In oktober 2019 ben ik in contact gekomen met Farnosh (Agile Welzijn). Na een minder goede ervaring met een andere zorgorganisatie was ik in het begin nogal afwachtend. Al snel bleek Farnosh goed in te spelen op vragen/problemen.
Ook gaat ze gedegen te werk. Ze heeft een rustige uitstraling en kan goed luisteren en reflecteren. Aile Welzijn blijkt goed in staat te zijn om hulpvragen op te pakken en communiceert helder en overzichtelijk. Het heeft mij weer het vertrouwen gebracht wat nodig is om goed te begeleiden.

Cliënt

Joey

Dit is mijn referentie over Farnosh Amini.

Ruim een half jaar geleden hebben Farnosh en ik kennis gemaakt.
Wij hebben elkaar leren kennen en wij hebben wat leerdoelen voor mij vast gesteld.

Wij hadden afgesproken dat onze eerste gesprekken plaatsvonden in oktober/november.

Bij onze eerste gesprek wouden wij ons focussen om mijn planning te verbeteren. Daarvoor hadden wij voor de eerste weken een weekschema gemaakt.
Eerst deden wij dat schriftelijk. Naar een paar weken raadde Farnosh mij aan om de weekschema op mijn telefoon te doen in de agenda. Maanden later heb ik een beter overzicht over mijn planning dankzij de advies van Farnosh.

Farnosh heeft me niet alleen geholpen met de planning maar ook met:  het advies huishoudelijke taken, beter slaapritme, gameverslaving en Farnosh heeft contact met iemand die mij begeleid met school.

Farnosh en mijn begeleidster op school houden elkaar op de hoogte over mijn situatie voor school.

Dankzij de begeleiding van Farnosh is er veel vooruitgang gekomen. Farnosh is heel Vriendelijk en neemt haar werk heel serieus.
Ik kan makkelijk met haar mijn problemen delen.
Ik hoop dat we met deze gesprekken door kunnen gaan.